Vállalkozás-fejlesztési és jogi tanácsadás

Ma már egy gazdasági tranzakció előkészítésének nélkülözhetetlen része az adótervezés. Ne gondoljon azonnal olyan bonyolult esetekre, mint cégek összeolvadása, szétválasztása. Már egy egyszerűnek tűnő ingatlan adásvételnél is célszerű professzionális tanácsot kérni. Gyakran milliók takaríthatók meg csak az adón vagy az elkerült bírságon. Ezentúl munkánk kiterjed a szerződések véleményezésére, az adót érintő pontok megszerkesztésére, nyilvántartások vezetésére és kialakítására. Segítünk megtalálni a legkifizetődőbb megoldást. Megtervezzük az egyes lehetőségek adóvonzatait. A tanácsadást nemzetközi környezetben is vállaljuk. Segítünk kiválasztani az offshore helyszíneket. Szakvéleményünket kérésére írásba foglaljuk!

Vállaljuk vállalkozások adóellenőrzésekre való felkészítését is. Folyamatban lévő ügyek kapcsán az észrevételezések, fellebbezések elkészítését.

Egy vállalkozás sikere mindig attól függ, hogy mennyire értjük, látjuk és figyeljük a piacunk és befektetésünk jelenlegi és jövőbeli helyzetét és lehetőségeit.

Segítjük a vállalkozásokat, hogy sikeresen kezeljék befektetéseiket, javítsák teljesítményüket és hosszútávon fenntartható üzleti modellt hozzanak létre. Számos üzleti területet átfogó, komplex szolgáltatáscsomagunkkal hatékonyan támogatjuk ügyfeleinket abban, hogy az üzleti stratégia meghatározásától kezdve gond nélkül jussanak el a megvalósításig.

 

 

Érdeklődik szolgáltatásunk iránt ? Keressen minket bizalommal az alábbi +36-66-789-322 telefonszámon vagy  írjon üzenetet az info@konyveles-gyomaendrod.hu e-mail címre! További adatok az elérhetőségek menüpont alatt!