Projektmenedzsment szolgáltatás

A pályázatban megfogalmazott fejlesztések kivitelezése, a megvalósult projekt lebonyolítása komplex munkát kíván a nyertes pályázóktól, ezért miután pályázatát támogatásra ítélték, kérésére irodánk átfogó projektmenedzsment szolgáltatást nyújt Önnek.

A támogatások elnyerését követően vállaljuk, hogy a Támogatási Szerződés megkötéséhez, valamint a pénzügyi elszámoláshoz kapcsolódó dokumentációt összeállítjuk. A pályázati kiírások nagy részénél az elnyert támogatási összeg utófinanszírozás keretében kerülhet lehívásra, számla alapú rendszerben. Munkatársaink folyamatos tanácsadást nyújtanak elnyert támogatásához kapcsolódó dokumentációs és elszámolási kötelezettségéről, és a benyújtandó dokumentumokról. A megvalósulási időszakban elkészítjük az esedékes projekt előrehaladási és indikátorjelentéseket, a projekt megvalósulását követően pedig a projektzáró jelentéseket, monitoring jelentéseket, valamint a projekt teljes életútja alatt felmerülő szerződésmódosításokat. A projektekhez kapcsolódó helyszíni szemlékhez, ellenőrzésekhez szakmai felkészítést biztosítunk.

Érdeklődik szolgáltatásunk iránt ? Keressen minket bizalommal az alábbi +36-66-789-322 telefonszámon vagy  írjon üzenetet az info@konyveles-gyomaendrod.hu e-mail címre! További adatok az elérhetőségek menüpont alatt!