Pályázatírás

Partnereink számára feltérképezzük az aktuális és releváns hazai és nemzetközi uniós vissza nem térítendő pályázatokat, támogatási lehetőségeket, illetve megvizsgáljuk ezen lehetőségek főbb paramétereit és azok illeszkedését a vállalkozás vagy szervezet beruházási céljaihoz. A fejlesztési lehetőségek beazonosításán, pályázatfigyelésen túlmenően javaslatot teszünk a legoptimálisabb finanszírozási lehetőségekre, projektnagyságra, szakmai tartalomra, költségek szerkezetére, valamint a forráslehívás ütemezésére vonatkozóan. Pozitív támogatói döntést követően közreműködünk a támogatási szerződés megkötésében, a beruházás megvalósítása során pedig projektmenedzsment szolgáltatásunk révén a forráslehívás lebonyolításban, továbbá a felmerülő szakmai, műszaki, pénzügyi módosítási igények átvezetésével kapcsolatos feladatok ellátásban, a helyszíni ellenőrzések lebonyolításában.

Az Európai Unióval 2014. 09.11. napján aláírt megállapodás alapján Magyarország a következő 7 évre szóló  Széchenyi2020 program keretében összesen mintegy 25,4 milliárd eurónyi fejlesztési forrást használhat fel, ami jelenleg hozzávetőleg 8000 milliárd forintot tesz ki.

Érdeklődik szolgáltatásunk iránt ? Keressen minket bizalommal az alábbi +36-66-789-322 telefonszámon vagy  írjon üzenetet az info@konyveles-gyomaendrod.hu e-mail címre! További adatok az elérhetőségek menüpont alatt!