Adótanácsadás

Az adótörvények gyakori változásai megnehezítik a vállalkozások eligazodását az adózás területén. Cégünkben magas szakértelemmel és alapossággal dolgozunk azért, hogy ügyfeleink a számukra legmegfelelőbb adózási módok közül választhassanak.

Partnereink részére az adózással kapcsolatosan felmerülő kérdésekre teljes körű tájékoztatást adunk. Segítséget nyújtunk az adófizetési módok megfelelő kiválasztásában, az igénybe vehető kedvezmények és visszatérítési lehetőségek felderítésében.

Ma már egy gazdasági tranzakció előkészítésének nélkülözhetetlen része az adótervezés. Ne gondoljon azonnal olyan bonyolult esetekre, mint cégek összeolvadása, szétválasztása. Már egy egyszerűnek tűnő ingatlan adásvételnél is célszerű professzionális tanácsot kérni. Gyakran milliók takaríthatók meg csak az adón vagy az elkerült bírságon. Ezentúl munkánk kiterjed a szerződések véleményezésére, az adót érintő pontok megszerkesztésére, nyilvántartások vezetésére és kialakítására. Segítünk megtalálni a legkifizetődőbb megoldást. Megtervezzük az egyes lehetőségek adóvonzatait. A tanácsadást nemzetközi környezetben is vállaljuk. Szakvéleményünket kérésére írásba foglaljuk!

Érdeklődik szolgáltatásunk iránt ? Keressen minket bizalommal az alábbi +36-66-789-322 telefonszámon vagy  írjon üzenetet az info@konyveles-gyomaendrod.hu e-mail címre! További adatok az elérhetőségek menüpont alatt!