Rólunk

Könyvelőirodánk vállalja egyéni vállalkozók, Bt-k, Kft-k, Rt-k, mezőgazdasági őstermelők bérszámfejtését, teljes körű könyvelését, ellenőrzését, valamint magánszemélyek adóügyeinek intézését, személyi jövedelemadó-bevallásainak elkészítését visszamenőlegesen is.

Szolgáltatásunk kiterjed a pályázatkészítés és projektmenedzsment mellett az üzleti stratégia tervezésén, hitelközvetítésen és ingatlanközvetítésen át a szervezetfejlesztésig és pénzügyi-jogi tanácsadásig.

Célunk, hogy Önnek, cégének megtaláljuk a legjobb megoldást. Szolgáltatásaink igénybevételével rugalmasabban, gyorsabban és hatékonyabban tudja cégét vezetni. És így csak a cégvezetésre kelljen koncentrálnia.

Munkánk során mindig naprakészek vagyunk a jelenlegi adózási törvényekkel kapcsolatban. Ez az Ön, és a mi sikerünk kulcsa is. Bérszámfejtését kiváló szakmai tudással látjuk el. Versenyképes rugalmas árakon, és több éves kiváló szakmai tapasztalattal a hátunk mögött.

A közös együttműködés reményében szeretettel várjuk azon leendő ügyfeleinket, akiknek a precíz munka, a diszkréció és a szakszerű tanácsok mellett a korrekt fizetési feltételek is számítanak.